Dodurga İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitimin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda bireyler yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak

Misyon: Günümüz modern toplumunda bireysel ve toplumsal sorumluluklarını gerektiği gibi yerine getirebilen; kendini gerçekleştirmiş, doğasında var olan gizli güçlerini olabildiğince geliştirmiş, bedensel, zihinsel, sosyal, psikolojik ve ahlaki yönlerden gelişebilen, bütüncül bir kişilik gelişimini gereğince başarabilen mutlu, sağlıklı ve erdemli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30/15.00
Lojman: 1 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ortadodurgailkokulu.meb.k12.tr

Adres - DODURGA KÖYÜ KANARYA MEVKİİ OKUL KÜME EVLERİ OKUL BİNASI OKUL BİNASI BLOK NO: 5 ORTA / ÇANKIRI

Yerleşim Yeri - Okulumuz Dodurga Köyü´nde bulunmaktadır.

Ulaşım Özel araç

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 11 km, İl Merkezine 72 km. mesafededir.